Nézz meg néhány általunk készített munkát

Weboldal készítés

Az ügyfél kérése egy letisztul, modern weboldal volt, ami bemutatja, mivel is foglalkozik pontosan a cégük. A logót korábban már elkészítették, tehát az ott szereplő színeket vittük tovább az egész oldalon.

A munka befejeztével ezt a véleményt kaptuk tőlük:

“Weblap készítést rendeltünk ismeretlenül. Kiemelt figyelmet kaptunk, Máté nem sajnálta az időt a csapat és a cég tevékenységeinek megismerésére, ebből adódóan ránk szabott eredményt kaptunk. Precíz, kreatív, tájékozott, jószívvel javaslom!”

SG-Terv

Közösségi média marketing

Logó tervezés

Blog és szövegírás

Az E-MAIL MARKETING, valamint az ARCULAT TERVEZÉSE annyire összetett, hogy nem lehet egy kép vagy link segítségével reprezentálni. Természetesen, ha Téged ezek a szolgáltatások érdekelnek, akkor keress fel minket bátran, és mutatunk olyat, ami neked releváns lehet!

Rólunk mondták
Nekünk az ügyfél elégedettsége a legfontosabb!
“Nem vagyok otthon a marketing világában, ezért mindenképp olyan segítségre volt szükségem, akik mindig új ötletekkel állnak elő. A Lighthouse Marketing ügynökségben megbízható partnerre találtam.”
Zsolt

Ügyvezető, Önnek Is Jár Kft.

“Heti szintű blogot és hírlevelet rendeltem. Mindig precíz munkavégzést és kreatív tartalmat kapok hétről-hétre, amikre nagyon sok pozitív reakció érkezik folyamatosan. Csak ajánlani tudom!”

Anita

Egyéni vállalkozó

Kezdjük el a közös munkát
mi mutatjuk az utat!